StoryEditor
nedjeljom u dva

Stanković najavio novu gošću, dio gledatelja je ljut: "Od čistačice, manekenke i ekonomistice, do saborske zastupnice.."

Piše desk  /  14.09.2021., 10:12h
Gledatelji su bili podijeljenog mišljenja oko odabira ove gošće za emisiju "Nedjeljom u 2"

U novoj sezoni "Nedjeljom u 2" urednik i voditelj Aleksandar Stanković ima sve zanimljivije najave svojih gostiju, pa je i najava njegove nove gošće izazvala na Facebooku brojne komentare, a Stanković ju je najavio ovako: "Od čistačice, manekenke, ekonomistice, do saborske zastupnice – Vesna Vučemilović". Pratiteljima je bilo zanimljivo da je Stanković saborsku zastupnicu i sestru Miroslava Škore najavio i kao manekenku, a bilo je i ovakvih komentara:

"Pa dobro što smo skrivili? Siguran sam da će tema biti dobrobit Hrvatske i kako oporaviti gospodarstvo – NOT!. Na mnogim se ljudima vidi da su negativci, tako da je sasvim svejedno što će govoriti. Joj, dajte nas oslobodite od trošenja pretplate za HTV na ovakve likove. Dotična je toliko poželjna, simpatična, zanimljiva i iščekivana gošća da će se ova emisija još dugo prepričavati", poručili su gledatelji.

Teme razgovora sa saborskom zastupnicom Stanković nije otkrio, ali sigurno će teme biti i njezin nedavni prelazak u Klub zastupnika Hrvatskih suverenista, o razlazu s Domovinskim pokretom, o bratu Miroslavu...

Dnevnik.ba

25. svibanj 2022 06:12