StoryEditor

Srbin dosudio najsmješniji penal u povijesti: Gledajte 100 x i nećete shvatiti zašto

Piše D  /  14.05.2018., 10:05h

Kralj kiksera među djeliteljima pravde kod komšija, i otprije poznat po nevjerojatnim pogreškama, nadmašio je sam sebe na derbiju pretposljednjeg kola Lige za prvaka, prenosi Index.hr.

U Subotici je domaći Spartak dočekao niški Radnički u odlučujućoj utakmici za plasman u Europa ligu sljedeće sezone. Izravni dvoboj za Europu pripao je domaćinu koji je slavio 2:0 uz malu pomoć suca Obradovića.

Prvo je u 49. minuti gostima isključio Pavkova zbog dva žuta kartona, zatim je u 66. minuti dosudio penal iz kojeg Nikolić postiže gol za vodstvo Spartaka 1:0.

Ali teška sudačka lakrdija, nezapamćena čak i na ovim prostorima, dogodila se u 79. minuti. Lopta je na desnoj strani kaznenog prostora prizemno prošla kroz noge igraču Radničkog, a sudac je pokazao na penal. Nikolić i iz ovog kaznenog udarca poentira za konačnih 2:0.

Kralj kiksera među djeliteljima pravde kod komšija, i otprije poznat po nevjerojatnim pogreškama, nadmašio je sam sebe na derbiju pretposljednjeg kola Lige za prvaka. U Subotici je domaći Spartak dočekao niški Radnički u odlučujućoj utakmici za plasman u Europa ligu sljedeće sezone.

Izravni dvoboj za Europu pripao je domaćinu koji je slavio 2:0 uz malu pomoć suca Obradovića. Prvo je u 49. minuti gostima isključio Pavkova zbog dva žuta kartona, zatim je u 66. minuti dosudio penal iz kojeg Nikolić postiže gol za vodstvo Spartaka 1:0. Ali teška sudačka lakrdija, nezapamćena čak i na ovim prostorima, dogodila se u 79. minuti. Lopta je na desnoj strani kaznenog prostora prizemno prošla kroz noge igraču Radničkog, a sudac je pokazao na penal. Nikolić i iz ovog kaznenog udarca poentira za konačnih 2:0.

Gledajte snimku sto puta i nećete shvatiti zašto, a osim nebuloznog penala, odmah ćete primijetiti i da prilikom dosuđivanja nepostojećeg jedanaesterca protiv njih igrači Radničkog nisu radili što bi bilo logično - burno se bunili i prigovarali sucu.

Situacija koja iz svih kuteva jako smrdi na namještaljku.

Kako smo istaknuli, ovo je posljednja, ali nikako jedina nevjerojatna pogreška suca Obradovića.

 

Obradović je briljirao i na ovim utakmicama, pogledajte za kakve padove je sudio penale:

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 09:32