StoryEditor
Saša dujović

Srbijanski političar počinio samoubojstvo: Ubio se zbog stravičnog zločina kćerke?

Piše desk  /  12.10.2021., 08:17h
Političar Saša Dujović (54), otac Jelene Špagović (27), optužene za monstruozno ubojstvo Majde Garović (80), nije umro prirodnom smrću, kako se do sada vjerovalo, već je izvršio samoubojstvo.

Kako piše Blic, ovo su rekli dobro informirani izvori koji su bliski istrazi.

Tvrdi se da je nekadašnji zastupnik i predsjednik Udruge ratnih vojnih invalida Srbije pucao sebi u glavu iz pištolja. Sve se, prema navodima, dogodilo u njegovom stanu u Beogradu.

"Dujovića je mrtvog u stanu pronašao njegov sin. Obdukcijom je utvrđeno da je u pitanju samoubojstvo", otkrio je izbor.

Dujović je 2019. godine odmah dao otkaz nakon što su njegova kćer i sin uhićeni zbog ubojstva starice u Zemunu. Do tada je bio zaposlen na određeno vrijeme u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije.

"Najstrože osuđujem potez ako ga je netko od moje djece napravio, tako da se ono što je zakon propisao mora primjenjivati za sve građane. Što se mene tiče, iz moralnih razloga i mogućeg postupka svoje djece podnio sam ostavke na sve funkcije u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja", rekao je Dujović tada, a potom je dodao:

"Žao mi je žrtve, žao mi je zbog poteza, najžalije mi je kao roditelju zbog svega što se dogodilo. Iskreno se ispričavam i građanima Srbije. Ja sam ratni veteran koji se dugo borio i branio ovu državu. Sve u svemu, ja od javnosti ne bježim, moja djeca, ako su kriva, moraju odgovarati kao svi koji su krivi".

Podsjetimo, Jelena Špagović je prije nekoliko dana iznijela na sudu u Beogradu svoju obranu za ubojstvo Majde Garović (80) iz Zemuna.

"Ne priznajem kazneno djelo koje mi se stavlja na teret. Nisam imala namjeru to učiniti. Susret s Majdom se dogodio dogovoreno. Znale smo se godinama i kad sam se razvela od supruga, s njom sam ostala u kontaktu. Tog dana smo se svađale, nešto zbog mog bivšeg muža i mog djeteta... ali i zbog novca", rekla je Špagović, a zatim je dodala:

"Želim pojasniti pojedine dijelove koji nisu točni. To da sam iz koristoljublja i na svirep način ubila žrtvu i da je sve trajalo nekoliko sati. Kada sam rekla da je sve trajalo tri do četiri sata, mislila sam od trenutka kad je došla kod mene, a ne na sam čin. Također, nije sporno da sam uzela nakit koji je pao sa starice i da sam ga prodala. Samo sam prikrivala dokaze. Zapisnik nije točan u vezi s davljenjem žrtve. Nisam koristila gajtan... ".

Dnevnik.ba

28. svibanj 2022 05:18