StoryEditor
"gdje su pare"

SRAMOTNO Ovo je WC koji je napravila i platila jedna Općina, a ni novi vrtić nije dobio dozvolu

Piše Desk  /  30.10.2021., 07:43h
U Bedekovčini je nedavno izgrađen novi dječji vrtić, ali posao je odrađen tako da vrtić nije prošao tehnički pregled niti dobio uporabnu dozvolu.

Na to su danas upozorili predsjednik Općinskog vijeća Bedekovčine nezavisni Marko Ocvirek te potpredsjednici HDZ-ov Željko Odak i ZDS-ova Brigita Rogan ,  a zbog svega su prozvali načelnika Darka Bana, piše Zagorje International.

Vrtić je izgrađen sredstvima općine, a na kraju je u projektu došlo do velikih anomalija, na koje su kako kažu u Općinskom vijeću, upozoravali i prije dvije godine kada je projekt napravljen.

Kao ilustrativni primjer načina na koji se gradi u Bedekovčini, zastupnica Brigita Rogan uzela je i nedavno uređeni toalet u prostorima Bedekovčanske udruge mladih, koji je Općina navodno platila 30-ak tisuća kuna.

Pokazujući fotografiju na kojoj se nalaze dva toaleta jedan pored drugog bez pregrade odnosno ikakve intimnosti rekla je:

“Da slika govori tisuću riječi i da je na jednom tako beznačajnom projektu toliko propusta, možete vidjeti i sami. Koliko je propusta tek na vrtiću kojeg gradimo jedini u županiji kreditom, a vrtić nije prošao tehnički pregled. Da je toalet trebao imati tehnički pregled, ne bi ga ni on prošao”.

Dnevnik.ba

16. svibanj 2024 09:39