StoryEditor
stanje nacije

Šprajc se nakon bolesti vratio na TV ekrane, u emisiji je odjenuo luđačku košulju. Fanovi oduševljeni: "Ovaj čovjek je genij"

Piše desk  /  03.09.2022., 12:21h

Jesenska shema počela je tek sada za ovu emisiju jer se njezin voditelj razbolio te nije mogao odraditi emisiju prošloga petka.

Prošli je petak, 26. kolovoza, bio rezerviran za novu sezonu emisije "Stanje nacije" koju vodi i uređuje legendarni Zoran Šprajc (54), no to se ipak nije dogodilo tada nego sinoć, 2. rujna. Naime, jesenska shema počela je tek sada za ovu emisiju jer se njezin voditelj razbolio. 

A Šprajc je i na Facebooku prošli petak otkrio da se razbolio. 

- Terapija već daje prve rezultate i trebali ste ih vidjeti večeras u 22.15, ali nažalost nakon terapije glave jutros se pokazala potreba za terapijom grla i povišene temperature. Kažu da će potrajati par dana, ali kad nakon toga progovorim, neću stati do kraja sezone. Vidimo se idući petak u 22.15! - poručio je tada Šprajc na Facebooku.

A čini se da se vratio spreman jer se u sinoćnjoj emisiji pojavio ni više ni manje nego u luđačkoj košulji! A najavu je objavio i na svom Facebooku nekoliko sati prije emisije.

Nadovezao se tako na najavu emisije koja se ovih dana vrtjela RTL-om u kojoj razgovara sa psihijatrom. 

"Večeras imam što gledati", "Znači top, farmacija zakazala", "Jedva čekam, materijala ima za dugometražni film!", "Ovaj čovjek je genij", "Zoki legendo!", "Prava košulja za našu Vladu i sve oko nje!", samo su neki od komentara koje su ostavljali gledatelji.

Inače, "Stanje nacije" se počelo emitirati u svibnju ove godine nakon Šprajcova odlaska s RTL Direkta.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 21:29