StoryEditor
DODJELA OSCARA

Smith se prvo smijao šalama na račun supruge, a onda ga je ona prostrijelila pogledom

Piše desk  /  28.03.2022., 13:16h
Iako su neki pomislili kako je sinoćnji incident dobro inscenirana predstava i mamac za što više gledanosti, korisnici društvenih mreža primijetili su jedan detalj koji, kako tvrde, odaje što se krije iza svega.

Internetom je počeo kružiti snimak u čijem je fokusu lice Smithove supruge Jade Pinkett Smith i njene reakcije za vrijeme neprimjerenih šala na njen račun, ali i trenutka neposredno pred šamar, prenosi Klix.

Naime, video pokazuje kako se i sam Smith pridružio onima koji su se smijali na račun njegove supruge. Jada je tada zakolutala očima, a situacija se naglo okrenula onda kada je svog supruga "prostrijelila" pogledom. Ono što je potom uslijedilo već je poznato.

Neki od korisnika mreža složili su se kako je njezin pogled bio "ključni trenutak" eskalacije, pišući kako Smith nije ošamario Rocka zbog šale, nego frustracije koju mu je stvorila supruga.

"Will Smith je izgubio moje poštovanje. Ona reakcija nije stigla nakon jedne šale, nego frustracije koju mu je stvorila njegova supruga te se na nekom morao iskaliti", napisao je jedan korisnik.

"Čak se i Will smijao na šale dok ga njegova narcistična supruga nije pogledala", zaključio je.

Inače, Jada se već godinama bori s alopecijom, autoimunim stanjem zbog koje se suočava s gubitkom kose. Izjavila je kako će se "sprijateljiti" sa svojim stanjem. Ponosno pokazuje svoju izbrijanu glavu, a često kombinira razna izdanja poput perika, turbana i ostalih modnih dodataka.

"Možda je ukrasim kristalićima ili stavim krunu", rekla je na početku svoje borbe.

Iako su reakcije na sinoćnji incident podijeljene, puno ljudi osudilo je Smithov potez, a upitno je i hoće li nagrada koju je dobio sinoć ostati u njegovim rukama.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 11:32