StoryEditor
sad

Sletio avion čiji je pilot prijetio da će se zabiti u trgovački centar

Piše desk  /  03.09.2022., 18:05h

Manji avion, kojim je upravljao 29-godišnjak prijeteći da će se srušiti na jedan od marketa američkog trgovačkog lanca Walmart, je sletio. Ovu informaciju su objavili lokalni mediji, pozivajući se na policijske izvještaje.

Mladić je danas pet sati poslije ponoći ukrao avion s aerodroma u gradu Tupelo koji se nalazi na istoku američke savezne države Mississipi. Nakon toga je letio iznad grada prijeteći da će se zabiti u spomenuti market. Objavljena je njegova navodna poruka.

"Molim sve da mi oproste. Nije mi nikad bila namjera nekog ozlijediti. Volim roditelje i sestru, ovo nije vaša greška. Zbogom", istaknuo je.

Iznad grada je letio četiri sata, a u međuvremenu su dijelovi grada evakuirani. Mladić je upravljao manjim avionom "King Air type 1987 Beech C90A". Pretpostavlja se da je bio zaposlenik Regionalnog aerodroma Tupelo.

Letjelica je navodno u jednom trenutku nestala sa radara, što je nadležne navelo na zaključak da se srušila ili da je sletila. Još nije poznato zašto je pilot prijetio da će se srušiti na Walmartov market.

Dnevnik.ba

16. svibanj 2024 19:54