StoryEditor

Sestre prvi put u kavezu: ‘Ako ne bude krvi, vraćamo se‘

Piše D  /  01.08.2020., 07:08h

Iako se nije održala na Zrću kao što je prvotno bilo zamišljeno, treća FNC-ova priredba bila je i više nego atraktivna! Za odličnu produkciju potrudili su se organizatori iz FNC-a uz prijenos na 24sata, borci su odlično držali atmosferu na visokoj razini, a kako temperatura u kavezu ne bi pala za vrijeme pauzi između rundi pobrinule su se ring djevojke, prenose 24sata.hr.

Bio je to debi u toj ulozi za sestre Reu (24) i Dagmar Plišić (22). Iako bi im nešto bliže bilo doći u Novalju gdje se prvotno trebala održati priredba, cure su na kraju ‘potegnule‘ do Zagreba u dvoranu zagrebačkog American Top Teama.

- Bilo je odlično. Super smo se osjećale u kavezu. Nismo ovo prije radile, ali organizatori su došli do nas i pristale smo na novo iskustvo. Vratile bi se svakako, ali samo da ne bude krvi - pojasnile su cure nakon priredbe.

Dagmar je već nekoliko puta bila zaštitno lice u reklamnim kampanjama, dok je Rea prošle godine osvojila titulu Miss Primorsko-goranske županije te je bila Superfinalistica izbora za Miss Hrvatske, a i studentica je ‘Menadžmenta održivog razvoja’.

Kako ubrzo kreće nova FNC-ova priredba, cure bi se opet mogle naći u kavezu kad će kraj njih biti natjecatelji iz Armagedona.

Podsjetimo,  Ivica ‘Terror‘ Trušček (37) dominantnom izvedbom pobijedio je Vasu ‘Psihopatu‘ Bakočevića (30) te se okrunio BMF titulom najopakijeg čovjeka na Balkanu. Pobjede su ostvarili i Ivan Erslan (28), Adriana Vuković (21) te Francisco ‘Croata‘ Barrio (31).

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 14:51