StoryEditor
Jeff Zucker

Šef CNN-a dao ostavku nakon što je priznao da je u vezi s kolegicom

Piše desk  /  02.02.2022., 18:41h
Predsjednik CNN-a Jeff Zucker iznenada je dao ostavku nakon što je priznao da je u vezi s kolegicom. Zucker je za tu poznatu televizijsku mrežu radio 9 godina, piše AP.

Zucker je kazao kako je priznao da je u toj vezi u sklopu istrage o Chrisu Cuomu, bivšem voditelju CNN-a koji je otpušten nakon što je otkriveno da je pomagao svome bratu, tadašnjem guverneru New Yorka, Andrewu Cuomu, dok se protiv njega vodila istraga o seksualnom uznemiravanju.

"Tražili su od mene da kažem kada je sve počelo, ali to nisam napravio"

"Tražili su od mene da kažem kada je sve počelo, ali to nisam napravio. Bio sam u krivu", napisao je Zucker i dodao kako bi mu bilo draže da je njegov mandat završio drugačije, ali da je "sve to bilo nevjerojatno iskustvo i da je volio svaku minutu svog posla".

Allison Gollust, bivša glasnogovornica Andrewa Cuoma, dala je izjavu u kojoj potvrđuje da je u vezi sa Zuckerom, piše The New York Post.

"Jeff i ja smo bliski prijatelji i profesionalni partneri više od 20 godina. Nedavno se, tijekom pandemije, promijenila priroda našeg odnosa", rekla je Gollust.

Dnevnik.ba

05. svibanj 2024 05:54