StoryEditor
"kad bi netko napao bih..."

Šef banjolučkog SDP-a Vuković: RS bi pala za nekoliko sekundi

Piše desk  /  14.04.2022., 12:35h
Kada bi netko danas napao Bosnu i Hercegovinu, dio koji obuhvaća entitet Republika Srpska bi kapitulirao za par sekundi, kaže Aleksandar Vuković, predsjednik GO SDP-a Banja Luka te dodaje: "Sva "vojna sila" je stala na makadamski seoski put u selu Bakinci!"

Vuković se, naime, na svom Facebooku osvrnuo na pojačane mjere sigurnosti člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i njegove obitelji, a nakon informacije MUP-a RS-a da im je ugrožena sigurnost. 

Jučer su, podsjećamo, ispred zgrade Vlada RS-a u Banjoj Luci bili pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a RS-a i dva oklopna vozila Despot, a danas se ispostavilo da Despot čuva i obiteljsko imanje Dodika u Bakincima kod Laktaša.

"I gledamo jeftinu predstavu Mile Dodika u transformaciji od agresivca do jadnika!

I treba mu pružiti maksimalnu zaštitu, ograničiti mu kretanje, te pojačati sigurnosni prsten i sa SIPA-om, NATO-om, MUP-om FBiH! Sigurnost, pravo na pošteno suđenje i izdržavanje zatvorske kazne su baš u skladu s građanskim pravima koja mu nisu jasna kao pojam!

Naše je da apeliramo na vladavini prava, a sve ostale prljavštine iza leđa Milorada Dodika u odlasku će odraditi njegovi suradnici i okruženje! Takav soj!", napisao je Vuković na svom Facebook profilu.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 14:27