StoryEditor
snima dokumentarac

Sean Penn se u pancirki javio iz Ukrajine i poslao poruku SAD-u

Piše desk  /  27.02.2022., 14:55h
Glumac i redatelj Sean Penn trenutačno boravi u Ukrajini gdje snima dokumentarac, a za magazin People komentirao je rat koji je tamo započeo prije nekoliko dana. Smatra da će Vladimir Putin napraviti najveću grešku u životu, a cijeli sukob nazvao je ”brutalnom pogreškom”.

“To je već brutalna greška oduzetih života i slomljenih srca i ako ne popusti, vjerujem da će Putin napraviti najstrašniju pogrešku za cijelo čovječanstvo”, rekao je Penn i dodao da su se “predsjednik Zelenski i ukrajinski narod uzdigli kao povijesni simboli hrabrosti i principa”.

Smatra da će, ako dozvole Ukrajini “da se bori sama, duša Amerike biti izgubljena”.

Penn je došao u Ukrajinu početkom tjedna. Iz Ureda ukrajinskog predsjednika potvrdili su kako je Penn došao da bi u njihovom glavnom gradu snimio sukob.

“Oskarovac Sean Penn stigao je u Ukrajinu. Došao je kako bi snimio trenutne događaje i svijetu ispričao istinu o invaziji Rusije na našu zemlju. Penn je među onima koji danas podržavaju Ukrajinu. Naša zemlja mu je zahvalna na iskazanoj hrabrosti i poštenju”, stoji u priopćenju.

“Što više takvih ljudi sada u našoj zemlji, istinskih prijatelja Ukrajine, koji podržavaju borbu za slobodu, to će prije biti moguće zaustaviti izdajnički napad Rusije”, dodaju.

Dnevnik.ba

01. svibanj 2024 22:54