StoryEditor

Sarajevo: Upucali u leđa brata poznatog repera Bube Correllija?

Piše D  /  20.03.2021., 12:03h

Nova pucnjava u Sarajevu. Nakon što je prošli mjesec uhićen reper Buba Corelli zbog pucnjave u kojoj je ozlijeđeno dvoje, sad je propucan njegov brat, javlja Dnevni Avaz. Renata Mikca propucali su u leđa u sarajevskom naselju Alipašino Polje.

Napadač je pobjegao, a reperov brat je lakše ozlijeđen. Tužiteljstvo je objavilo da se radi o pokušaju ubojstva, a pucano je navodno iz pištolja. Upucani Renato Mikac poznat je po razbojstvima u upotrebi vatrenog oružja, piše Avaz.

Buba Corelli osuđeni je diler, surađivao je i sa Severinom, a prošli mjesec uhitili su ga nakon pucnjave u Sarajevu.

Buba Corelli tvrdio je da nema veze s pucnjavom. No policija je u automobilu u kojem je bio pronašla oružje. Teretili su ga za kazneno djelo protiv opće sigurnosti, nošenje oružja i nanošenje teških ozlijeda. 

Buba Corelli rekao je da je bio u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu. Pustili su ga iz pritvora.

Buba Corelli (31) poznati je sarajevski reper i pjevač koji proteklih godina raznim hitovima puni top-ljestvice Balkana. Najviše svojih hitova kreirao je sa svojim najvećim suradnikom, Jalom Bratom. Neki od njihovih najpoznatijih hitova su "Ona‘e", "Balenciaga", "Karantin", "Klinka", a rijetko se dogodi da neka njihova pjesma ne dosegne nevjerojatne brojke od desetke milijuna pregleda na YouTubeu.

Corelli je i ranije imao problema sa zakonom. Bio je osuđen na godinu dana zatvora zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prodaje opojnih droga, a iako je kratak period proveo u zatvoru još prije nekoliko godina, prenose 24sata.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 21:05