StoryEditor

Roditelji uručili ministru Hadžoviću nagradu "zlatni hercegovački šipak"

Piše D  /  21.06.2021., 01:06h

"Sa iznimnim zadovoljstvom obavještavamo javnost da je nagradu „Zlatni hercegovački šipak“ za posebna dostignuća na području obrazovanja i kulture osvojio prof. dr. Rašid Hadžović koji trenutno obnaša dužnost kantonalnog ministra kulture, obrazovanja i sporta u Vladi HNŽ! Želimo mu čestitati i ovim putem obavijestiti da je nagrada dostavljena u njegov ured u zgradi vlade, a medije zamoliti da kontaktiraju ministrov ured kako bi im dostavili izjavu i eventualne fotografije.

Smatramo da ste kao ministar svojim izjavama pomeli konkurenciju za najbolju mostarsku lisku koja je vječno utkana u sokacima našeg grada, te stoga odnijeli sigurnu pobjedu u školskoj 2020/21! Posebno se referiramo na izjavu koja datira 24.05.2021. o poučnim detaljima nošenja sa krizom u protekloj školskoj godini, te ujedno želimo i pohvaliti Vaše komunikacijske sposobnosti sa roditeljima.

Na žalost roditelji nisu imali dovoljno sredstava za izradu skulpture u punoj veličini jer su se istrošili na instrukcije svoje dječice te se ovim putem ispričavamo.

Srdačan pozdrav!

Roditelji grada Mostara"

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 23:59