StoryEditor

"Rakitić je sretan u Barceloni, ali..."

Piše D  /  11.05.2019., 02:05h

Hrvatski veznjak je 2014. stigao u katalonski klub iz Seville i u međuvremenu je postao jedan od najvažnijih igrača ekipe. Ipak, dolazak mlade zvijezde Frenkieja de Jonga iz Ajaxa signalizira da bi Rakitić uskoro mogao imati sve manje minuta pa se sve glasnije priča o njegovom odlasku. Inter i Juventus su samo neki klubovi koji su iskazali interes za njegovo dovođenje.

Rakitić je nebrojeno puta izjavio da je sretan u Barceloni i da želi ostati u Španjolskoj. Slično je rekao i njegov brat (i menadžer) Dejan u razgovoru za TuttoMercato.

"Nije teško objasniti cijelu situaciju. Ivan je sretan u Barceloni koja je jedan od najvećih klubova na svijetu. Ivan je sretan što je dio takvog kluba, ali ne znam što će se dogoditi u budućnosti. Želi osvojiti španjolski kup i koncentrira se na to kako bi donio novi trofej Barceloni. Ima sjajnu sezonu i mnogi u Barceloni dijele takvo mišljenje."

Ipak, pregovori s klubom oko novog ugovora ne idu u dobrom smjeru. Rakitić želi povećanje plaće, a u Barceloni nisu sigurni mogu li ponuditi više novca igraču koji je već zakoračio u tridesete, prenosi Index.hr.

 Dnevnik.ba

29. travanj 2024 11:05