StoryEditor
"progledaj srcem"

Rafo otkrio kako je promijenio život i gdje sada radi: Showbiznis nije bio ono što sam htio, trebao mi je mir

Piše desk  /  05.06.2022., 10:54h

Glazbenik Rafael Dropulić Rafo, kojeg se sjećamo kao pobjednika Story Super Nova Music Talents showa, jedan je od izvođača ovogodišnjeg najvećeg koncerta duhovne glazbe u državi – ‘Progledaj srcem’.

Uoči samog nastupa u razgovoru za portal Dnevno.hr otkrio je kako je jako sretan što je koncert rasprodan, a posebno ga raduju mlađe generacije koje je uoči na koncertu. Izrazio je očekivanje da ljudi proslave Boga, Isusa, ljubav i dobro, a želja mu je da svi odu s koncerta ispunjena srca.

Progovorio je i svom odlasku sa scene. Kazao je kako nemiran život showbiznisa nije bio za njega te da je želio miran, povučen život. Svoj odlazak sa scene i preobraćenje zahvaljuje. kaže, tome što je spoznao živoga Boga.

“Kad čovjek spozna živoga Boga i doživi, stvarno, promijeni ti se sve. Jednostavno taj jedan nemiran život showbiznisa u tom momentu nije bio ono što sam htio. Htio sam povučen, miran život, da idem mirno kroz život”, kazao je.

Kazao je i da ima lijepu i dragu suprugu te da zajedno imaju dijete, dok mu je gušt nastupati i na ovakvim događanjima. Ističe, to je duhovna obnova, a ne koncert.

Inače, Rafo je otkrio i da već jedanaest godina radi u gradskoj upravi za gospodarstvo i da je zadovoljan tim poslom.

Za kraj je otkrio i da je za koncert pripremio jednu posebnu skladbu koja se znatno razlikuje od onih “vratolomija” u kakvim smo ga inače navikli gledati te je otkrio kako se vjerojatno na bini neće pomaknuti ni centimetar.

Dnevnik.ba

20. svibanj 2024 04:36