StoryEditor
transformacija

Putin - nekoć i danas: Kirurzi tvrde da mu je lice puno botoksa

Piše desk  /  14.03.2022., 09:49h
Vladimir Putin zasigurno je jedan od najomraženijih političara u velikom dijelu svijeta otkako je počela ruska invazija na Ukrajinu, no ovaj ekscentrični političar kroz cijelu svoju dugogodišnju karijeru privlačio je pozornost javnosti.

Osim njegovog političkog života i djelovanja, ljude je oduvijek zanimao i njegov privatni život, a posebno su zanimljive teorije da je ruski predsjednik veliki obožavatelj kozmetičkih zahvata te da mu je lice prepuno botoksa i filera.

Poznati britanski estetski kirurg Gerard Lambe prije tri godine je tvrdio da lice ruskog čelnika pokazuje znakove kozmetičkog rada koji su mu pomogli da odbaci svoj štreberski izgled i transformira se u pravog i čvrstog momka.

Kremlj je više puta tvrdio da se Putin nikad nije podvrgnuo kozmetičkim zahvatima, ali promjena na njegovom licu kroz godine je više nego očita.

Na mnogim fotografijama Putinovo lice izgleda natečeno, a neki mediji tvrde i kako je botoksima i filerima izmijenio oblik glave i lica kako bi mu dao muževniji izgled. U 69. godini ruski predsjednik ima vrlo malo bora na čelu, dok mu je ostatak lica poprilično zategnut.

Putinov botoks bio je čak tema i na prosvjedima protiv rata u Ukrajini.

Dnevnik.b

05. svibanj 2024 18:46