StoryEditor

Prodavač robe u Selcu onesvijestio tinejdžericu pa je krenuo silovati

Piše D  /  26.07.2019., 10:07h

Riječ je o 33-godišnjem Neđibu O. koji je, kako je sam ispričao, inače zaposlen u Njemačkoj, ali u posljednje vrijeme prodaje robu u Selcu. 18-godišnju djevojku je napastovao u večernjim satima 13. srpnja. 

On je uhićen i tereti ga se da je počinio kazneno djelo bludnih radnji.

Onesvijestio tinejdžericu pa je pokušao silovati

Prema dosadašnjoj rekonstrukciji slučaja, njegova žrtva bila je 18-godišnja djevojka na koju se namjerio blizu autobusne stanice u Selcu, na Jadranskoj magistrali.

Dok je nasrtao na nju, nesretna djevojka je izgubila svijest, što je pohotnik pokušao iskoristiti kako bi s njom imao spolni odnos. No plan mu je propao jer se djevojka osvijestila, odgurnula ga i obukla se. Međutim, nasilnik nije odustajao, ponovno joj se približio, ali je konačno odustao nakon što ga je djevojka uhvatila za vrat, piše Novi list.

Višestruko osuđivana osoba

Nakon što je lišen slobode, Neđib O. je podvrgnut policijskoj istrazi, a onda je priveden na ispitivanje u riječko Općinsko državno odvjetništvo. I u policiji i u tužiteljstvu, prema pisanju Novog lista, poricao je da je počinio seksualni delikt za koji se tereti. Nakon toga je priveden pred suca istrage Županijskog suda u Rijeci koji mu je odredio istražni zatvor, zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao ponoviti kazneno djelo.

Tužiteljstvo je zatražilo da mu se odredi istražni zatvor, naglašavajući da je Neđib višestruko osuđivana osoba, u čak osam navrata, u razdoblju od 2005. do 2016. godine zbog delikata na području Zagreba, gdje ima prijavljeno prebivalište te u Njemačkoj, gdje je, po vlastitom iskazu, zaposlen.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 11:11