StoryEditor

Procurile snimke orgija: Zvijezda Premiershipa zgrozila Engleze

Piše D  /  27.04.2020., 11:04h

Tada je debijem za Juve postao najmlađi igrač u povijesti jednog od najvećih klubova svijeta te prvi nogometaš rođen u 2000-ima koji je zaigrao u jednoj od četiri najjače europske lige. 

S povijesnim podvizima nastavio je i prošlog proljeća, kada je postao najmlađi napadač ikad koji je zaigrao za reprezentaciju Italije te najmlađi igrač koji je zabio za Italiju u službenoj utakmici i kvalifikacijama za EP.

U isto vrijeme bio je strijelac na šest utakmica zaredom za Juventus i Italiju. Usprkos svemu tome, Juventus ga je na zaprepaštenje mnogih ljetos prodao Evertonu za 30 milijuna eura.

Ubrzo se pokazalo da je Juve bio u pravu, jer Kean je od tada postigao samo jedan gol za Toffeese, a sada je izveo nevjerojatnu i opasnu glupost, koja je užasnula državu u kojoj živi od ljeta prošle godine.

Usred pandemije koronavirusa kojim je u Velikoj Britaniji zaraženo više od 150 tisuća ljudi, a preko 20 tisuća ih je umrlo od posljedica bolesti, i dok u državi vladaju stroge mjere izolacije i zabrane izlaska, osim u kupnju najnužnijih namirnica i lijekova, Kean je u svoj stan u Cheshireu pozvao prijatelje i par dama.

Kao i u slučaju Kylea Walkera, naravno da ovako spojena ekipa nije poštovala pravila "socijalne distance", nego se, kako svjedoče fotografije na Snapchatu, prepustila razuzdanoj zabavi. 

Slike prikazuju ženske gošće kako na korona-partyju muškarcima plešu u krilu. Jedna od fotografija koja prikazuje to naslovljena je "bez karantene".

Zabavu je snimao Kean i fotografije slao preko svog Snapchata, a procurile su u javnost. 

Everton je objavio da je zgrožen ponašanjem svoje zvijezde i da Keana čeka disciplinski postupak, piše Index.hr.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 17:04