StoryEditor

Prnjavor: Učenik sjekirom napao domara, bore mu se za život

Piše D  /  06.02.2019., 08:02h

Liječnici Univerzitetsko kliničkog centra RS u Banjaluci se bore za njegov život, dok je učenik upućen u banjalučku Psihijatriju na promatranje.

Policija se nije oglašavala po ovom slučaju, ali "Novosti" saznaju da se domar, ne sluteći nikakvu opasnost, našao na udaru najmanje dva udarca sjekire u učenikovim rukama, koji mu se prikrao s leđa dok je ložio vatru. Prolijevanju krvi i pravom hororu u ložioncii škole, kako saznaje list, nije prethodila nikakva rasprava.

Sve se odigralo iznenada i munjevito u vrijeme prve smjene nastave. U šoku i nevjerici je cijela škola, kao i direktor Željko Rudonjić, koji je potvrdio incident, dodavši u telefonskom razgovoru za "Novosti" da nije u stanju govoriti, zbog policije, samog učenika i njegove rodbine.

"Ne znam što mu bi, udario me je više puta sjekirom, a bio je dobro dijete",  izustio je ložač Pančić, oblivljen krvlju u prnjavorskom Domu zdravlja, saznaje list.

Izvor upućen u ovaj nesvakidašnji incident kaže da je učenik rekao da se, navodno, odavno pripremao "nekoga ubiti i da je slučajno izbor pao na nesretnog domara".

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 20:01