StoryEditor

Predstavnici nogometne škole HŠK Zrinjski posjetili nogometnu školu GNK Dinamo

Piše D  /  19.01.2019., 06:01h

Ispred nogometne akademije SK Atletiko  Omer Nurkić i predstavnici nogometne škole HŠK „Zrinjski“ Mostar treneri Draženko Bogdan, Ivan Dominković i voditelj nogometne škole HŠK „Zrinjski“ Mostar Dragan Perić sastali s predstavnicima GNK Dinama  Markom Vukelićem - Bimbom te sportskim direktorom GNK Dinamo Marijanom Vlakom.

Uz srdačnu dobrodošlicu Marijan Vlak predstavnike N.Š. HŠK „Zrinjski“ Mostar upoznao je s radom nogometne škole GNK Dinamo, te naglasio da je GNK Dinamo otvoren za suradnju i da se veseli budućim puno boljom odnosima na svakom planu, te da je HŠK Zrinjski za njega poseban klub jer je i njegov djed nastupao za  HŠK „Zrinjski“ Mostar.

Predstavnici nogometne škole HŠK „Zrinjski“ Mostar zahvalili su se  Vukeliću i Vlaku na srdačnom prijemu i tom prigodom poklonili dres HŠK „Zrinjski“  u nadi da će budućnost kako GNK Dinama tako i HŠK Zrinjski biti još svjetlija, a i suradnja mnogo veća na zadovoljstvo svih.

Ovaj susret uslijedio je nakon  posjete nogometnoj školi HŠK „Zrinjski“ Mostar predstavnika nogometne akademije SK Atletiko iz Orašja Izudina Mustedanagića  i  Omera Nurkića u studenom prošle godine kada je ostvarena suradnja između ove dvije škole nogometa i odigrana prijateljska utakmicu između predpionira HŠK „Zrinjski“ Mostar i SK Atletika, na inicijativu predstavnika SK Atletika koji već imaju dogovorenu suradnju s GNK Dinamo dogovorena je i posjeta predstavnika  N.Š. HŠK Zrinjski  nogometnoj akademiji GNK Dinamo kako bi se unaprijedili odnosi između ovih nogometnih škola, priopćeno je iz nogometne škole HŠK Zrinjski Mostar.

DNevnik.ba

29. travanj 2024 02:22