StoryEditor

Pravnica bez posla, mlada majka iz Kiseljaka ručno proizvodi organsku tjesteninu

Piše Jurija Milović  /  27.05.2021., 02:05h

Adela se, iako obrazovana žena, nakon što je postala majka - potpuno posvetila djeci. Dok su bili mali nije ni pokušavala pronaći posao, a kako su rasli, nije uspijevala. Sada već školarci, dječak i djevojčica, ponosni su na svoju majku koja im je, osim velike potpore i ljubavi, pružila i priliku za zdravo djetinjstvo. 

Adela posljednjih nekoliko godina aplicira na razne natječaje za posao, no bezuspješno. Adelin muž zaposlen je, no Adela je željela doprinositi financijski, za svoju obitelj. Dugo je istraživala tržište, a posao s izradom domaće, organske tjestenine nametnuo se sam, spontano.

"Prije svega sam kuhala svojoj djeci, jer nisu htjeli jesti špinat, vlasac i ciklu... žele uvijek čeprkati rukicama po hrani, pa sam, zbog njih, počela raditi domaću tjesteninu s integralnim brašnom, domaćim jajima i povrćem. Tjestenina je u potpunosti prirodan, eko proizvod", priča Adela za Dnevnik.ba.

"Nakon što su djeca izuzetno dobro reagirala, tjesteninu sam počela raditi i za širu obitelj. Najednom su počele pristizati i prve narudžbe, a sada već imamo uhodan posao koji raste", ponosno dodaje.

Adela za prioritet stavlja kvalitetu izrade tjestenine, odabir namirnica i krajnje zadovoljstvo kupca, a osim širokih rezanaca Adela radi i makarone, tarhanu te priprema mnoštvo noviteta. 

Adelina tjestenina dostupna je za kupovinu po narudžbi na njenim društvenim mrežama (@pasta.by.adela), a i odmah dostupna u L‘adorant concept store-u u Kiseljaku, ul. Obala hrvatske mladeži 15.

Dnevnik.ba

 

27. travanj 2024 07:42