StoryEditor

Policija traga za nestalom Ljubicom Antunović, suprug sumnja da je otišla s drugim muškarcem

Piše D  /  02.01.2020., 02:01h

Majka Ljubice Antunović na društvenim mrežama je napisala kako je njena kćerka zadnji put viđena 29. prosinca 2019. godine oko 17 sati na području Brestovsko - Kiseljak te da joj se od tada gubi svaki trag.

Djevojka je 1991. godište i visoka je 165 centimetara. Obitelj moli sve koji imaju bilo kakve informacije o Ljubici Antunović i njenom kretanju da se jave u najbližu policijsku stanicu ili da pozovu 122.

Iz Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Srednjobosanskog kantona (SBK) potvrđeno je da je nestanak prijavljen policiji, da policija aktivno poduzima mjere i radi na pronalasku nestale osobe te rasvjetljavanju svih činjenica.

Iako iz MUP-a SBK nisu željeli davati nikakve detaljnije informacije, Klix piše da je prijavu o nestanku 29. prosinca 2019. godine podnio suprug Ljubice Antunović. On je u izjavi policiji rekao da je "upratio" kako mu se supruga dopisuje s jednim muškarcem s područja Hadžića, te da vjeruje kako ga je napustila i otišla živjeti s drugim.

Druga prijava o nestanku Antunović stigla je 31. prosinca 2019. godine kada je policiju telefonski iz Njemačke pozvao otac djevojke i prijavio njen nestanak.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 13:01