StoryEditor
pokrenuta procedura

Policajac koji je dilao speed i čuvao ministra ostaje bez posla

Piše desk  /  04.05.2022., 11:27h
Miloš Nikolić, zaposlenik Direkcije za koordinaciju policijskih tijela (DKPT) BiH koji je prije 15 dana uhićen zbog krijumčarenja i plasiranja na ilegalno narko-tržište u BiH veće količine opojne droge speed neće više biti pripadnik ove policijske agencije

Avaz javlja da je prošlog tjedna pokrenuta procedura za raskid ugovora u DKTP-a i to bi trebalo vrlo brzo biti okončano, s obzirom na to da je počinio teži prekršaj.

U operativnoj akciji Dijamant, podsjećamo, otkriveno je i privremeno oduzeto 15 kilograma droge speed, a Nikolić je uhićen tijekom primopredaje veće količine droge prikrivenim istražiteljima. Još ranije je suspendiran zbog tučnjave na Zlatiboru.

Nikolić je bio i pratitelj državnog ministra za ljudska prava i izbjeglice Miloša Lučića (DNS).

Osim njega, i drugim uhićenim u ovoj akciji određen je pritvor: Jasmin Hodi, Daliboru Lugonji Dalibora, Ehvadu Kajaniji, Harisu Osmiću.

 - Navedeni osumnjičeni pod istragom su Tužiteljstva BiH i SIPA-e i osumnjičeni su da su djelovali kao organizirana kriminalna skupina, s ciljem krijumčarenja i plasiranja na ilegalno narko-tržište u BiH, veće količine opojne droge speed, kako bi ostvarili znatnu nezakonitu imovinsku korist- rečeno je iz Tužiteljstva BiH.

Pitanje je kome je sve Nikolić prodavao speed i tko je sve znao za njegove kriminalne aktivnosti. 

Dnevnik.ba

19. svibanj 2024 04:56