StoryEditor
BIVŠI političar

Pernar: Tražim ženu koja će dnevno provoditi 2 sata sa mnom i neće mi prigovarati

Piše desk  /  25.01.2022., 22:54h
Bivši političar Ivan Pernar obratio se jučer svojim pratiteljima na platformi Telegram, a ono što je rekao uistinu je teško prepričati.

Pernar je prvo ustvrdio da mu je skiperica Lexi, kod koje trenutno uči upravljati jedrilicom, ukazala na to da je neki oblik egomanijaka i sociopata koji pati od manjka koncentracije. Rekao je i da su njegove mane manjak empatije i socijalne inteligencije.

"Jedna od njih je manjak empatije i socijalne inteligencije s moje strane, ja dobro funkcioniram samo u krugu tema koje me zanimaju, tu sam ispred svih drugih. Međutim, u temama koje me ne zanimaju kaskam, ne zato jer ih ne mogu razumijeti nego jer mi se ne da njima baviti", napisao je i dodao kako mu je Lexi ukazala i na njegov manjak emocionalne inteligencije, prenosi Index.hr.

Iza toga se osvrnuo na svoje odnose sa suprotnim spolom.

"U mom svijetu misli su fokusirane na teme od mog interesa i apstraktne ciljeve (npr. buđenje kolektivne svijesti). Naravno, što moja žena ima od toga? Što ona ima od toga da tisuću, deset tisuća ili sto tisuća vas promijeni svoj život na bolje? Nju zanima kakav je njen život, a ne to hoćete li vi iz grupe imat punu čeljust amalgamskih plombi, cijepiti svoju djecu ili pušiti", napisao je bivši saborski zastupnik.

Opisao je i što očekuje od buduće partnerice

Opisujući svoju idealnu partnericu, rekao je da ona mora biti spremna provesti maksimalno dva sata dnevno s njim, ne smije prigovarati njegovoj nezainteresiranosti i ne zamara ga "ženskim" temama, a sebe je opisao kao pametnog, šarmantnog, visokog, zgodnog, karizmatičnog i dobrog u seksu.

"Ako ikad nađem ženu, to će morati bit žena koja je spremna živjeti u odnosu u kojem nema više od dva sata vremena samnom. A čak i onda (kad npr. šećemo), moje misli lutaju na teme od mog interesa. Naravno, imam ja i puno dobrih strana, pametan, šarmantan, visok, u biti zgodan tip, karizmatičan, mogu masu mobilizirati, ni seks samnom nije loš, ali žena normalna želi više od toga", napisao je.

"Trebalo mi je puno vremena da to shvatim i zato mi treba žena koja je slična meni, odnosno koja može autonomno funkcionirati i koja ne traži pažnju. Kojoj treba partner s kojim će dijeliti životni prostor, imati dobar seks i zajedničke teme. Odnos s bilo kojom osobom, koja nije u stanju funkcionirati autonomno od mene, ne dijeli zajedničke interese i traži moje vrijeme za teme koje inače žene zanimaju unaprijed je osuđen na propast", zaključio je na kraju.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 22:32