StoryEditor

Pernar se pogrešno izrazio: Kaže da je suludo osnivati novu stranku, prijeći će u postojeću

Piše D  /  06.06.2019., 12:06h

Naime, upitan što je sa strankom Abeceda demokracije, Pernar je rekao da su mu vrata u toj stranci otvorena.

"Što se tiče Abecede demokracije, predsjednik stranke mi je rekao da su vrata otvorena, može se i ime promijeniti, rekao mi je da mi želi da ja budem predsjednik stranke, a novac od mandata da je moj. Igrom slučaja, spletom povijesnih okolnosti, ispada da je ta odluka bila ispravna. Novac od tog mandata ići će meni kao saborskom zastupniku, a neće ići na upravljanje Vladimiri Palfi", rekao je Pernar, javlja N1.

"Mogao bih u teoriji osnovati 134. stranku, ali suludo je osnivati novu stranku, ako je moguće da postojeća stranka promijeni ime i nastavi s radom", objasnio je Pernar.

"Moja politička budućnost je u rukama hrvatskog naroda. Ja sam spreman nastaviti s političkom borbom, spreman sam ići do kraja, spreman sam ići i u utrku za predsjednika države", rekao je Pernar o svojoj budućnosti u politici.

Podsjetimo, Abeceda demokracije dospjela je u centar pažnje javnosti u siječnju ove godine kada se otkrilo da je ta stranka, koja nema nijednog zastupnika u Saboru, svejedno iz državnog proračuna u protekle tri godine dobila 764 tisuće kuna. 

Dnevnik.ba

 

29. travanj 2024 12:47