StoryEditor

Ova izjava Luke Modrića oduševit će sve

Piše D  /  04.12.2018., 01:12h

Luka Modrić sinoć je u Parizu osvojio Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg nogometaša svijeta. A nakon trijumfa za France Football poručio je da bi sve individualne trofeje mijenjao za naslov prvaka s Hrvatskom, prenosi Večernji.hr

– Definitno bih odabrao Svjetsko prvenstvo umjesto Zlatne lopte. Uvijek sam govorio da su momčadski trofeji najvažniji. Uvijek bih mijenjao individualne nagrade za naslov svjetskog prvaka s Hrvatskom. Ali, nažalost, to nije tako. Ovo je važan trofej, ali bih radije naslov svjetskog prvaka. 

Luka ima poruku za konkurente Griezmanna i Mbappéa.

– Oni su sjajni igrači. Imali su odlične sezone u klubovima i osvojili su Svjetsko prvenstvo. Siguran sam da će biti još bolji. Posebno Mbappé koji je veliki talent. Pred njim je sjajna budućnost.

Modrić je slavio ispred Cristiana Ronalda s kojim je igrao u Realu.

– Ovo je poseban osjećaj, ne samo zato što sam završio ispred Cristiana. Ovo je bila sjajna godina, na momčadskom i individualnom planu.

A što bi današnji Luka rekao šestogodišnjem Luki za vrijeme Domovinskog rata?

– Ne bih mu rekao previše. Samo da se ne brine. Samo da se žestoko bori da dođe do ove razine i uspjet će. Rad će se isplatiti – odgovorio je Modrić.

Dnevnik.ba

 

29. travanj 2024 00:19