StoryEditor
mostar

Otac Lane Pudar tražio sastanak s Nevenkom Hercegom: Izgladili smo nesporazum

Piše desk  /  30.08.2022., 09:17h

Na osobno traženje Velibora Pudara, oca europske zlatne plivačice Lane Pudar, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg primio ga je danas u svomu uredu.

Izgladivši nedavni nesporazum, sugovornici su se složili kako ukupan zajednički fokus svih bosanskohercegovačkih poklonika vrhunskoga športa, tako i cjelokupne javnosti, treba biti usmjeren pružanju nepodijeljene potpore i poticaja vrhunskim športskim pojedincima i kolektivima koji grad, županiju i zemlju svijetu predstavljaju u najboljemu mogućem svijetlu, pozitivnim pričama koje odlikuju trud, odricanja i uspjeh.

Pudar je zahvalio predsjedniku Hercegu na ukupnoj, višestrukoj i financijskoj i moralnoj potpori koju Lani pruža Vlada HNŽ-a, uvjerljivo najsnažniji financijski pokrovitelj mostarskoga športa. Zajednički su iskazali uvjerenje u to kako od Lane možemo očekivati samo nove serije sjajnih rezultata koji će žitelje ovoga podneblja spajati u zajedničkoj želji za što boljim postignućima i plasmanima naših športskih veleposlanika.

''Zahvaljujući Lani i njoj sličnima iz niza grana individualnoga i timskoga športa, naš grad, HNŽ i cijela zemlja postaju međunarodno prepoznati u svjetlu koje je sve manje prožeto negativnostima, a sve više pričama pozitivnosti i uspjeha na koje se svatko treba ugledati. Lani od srca želim svako dobro i nove medalje koje će zasluženo ovjenčati njezinu mladu a već tako uspješnu karijeru'', kazao je ovom prigodom Herceg.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 04:24