StoryEditor

Novinar razbjesnio Srbe: "Nikada neće biti najveći"

Piše D  /  30.06.2019., 01:06h

Novinar s Novog Zelanda Mark Reason u svom se tekstu danas odlučio pozabaviti likom i igrom prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića.

Reason je u tekstu za Stuff odlučio iznijeti svoje stavove zašto misli da Novak Đoković nikada neće biti najveći u povijesti i zašto će uvijek ostati u sjeni Rogera Federera i Rafaela Nadala.

Ipak, na početku teksta krenuo je Reason s kritiziranjem Novakovog fizičkog izgleda!? "Sve što ima veze sa Srbinom je u podređenom položaju u odnosu na Nadala i Federera. Ne mislim na igru. Počnimo od frizure... Izgleda kao lutka, kao da je tek došao iz vojske.

U posljednjih deset godina je ista, ništa nije promijenio? Što reći o njegovoj garderobi? Ponekad pomislite da nadimak ‘Nole‘ znači ‘nema stila‘ (No style). Uvijek izgleda kao dječak koji je krenuo prvi dan u školu", napisao je Reason.

Zamjerio mu je i što nije, po Reasonu, dovoljno pokazivao emocije na Australian Openu. "Pobjedom nad Nadalom u finalu Australian Opena gdje je igrao kao stroj i kao rijetko koji tenisač u posljednjih deset godina pokazao je znanje. Ipak, nakon pobjede izgledao je prilično hladno, a to se ne smije događati", dodao je Reason, ali mediji u Srbiji su najviše bijesni na dio gdje se novinar složio s ‘državnim neprijateljem broj 1‘ Nickom Kyrgiosom. Australski tenisač svako malo proziva Đokovića, a Reason također smatra kako Novak nikada neće biti najbolji tenisač svih vremena. 

"Ako se pitate tko je najbolji ikada i netko vam spomene Đokovića odgovor će u budućnosti biti samo -  ‘tko je on?‘. Nikada neće biti najveći", zaključio je Reason, prenosi Večernji.ba.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 16:07