StoryEditor

Novinar otkrio gdje Milinković-Savić nastavlja karijeru

Piše D  /  14.08.2018., 10:08h

Sergej Milinković Savić jedan je od najzanimljivijih igrača u ovoljetnom prijelaznom roku. I dok jedni tvrde da će jedan od najtraženijih igrača potpisati novi ugovor s Lazijom, drugi vjeruju kako će završiti u španjolskom velikanu Real Madridu, a treći pak pričaju da je Milan itekako ozbiljna priča. Jedan od ovih posljednjih je i srpski novinar Miloš Topalović sa SOS-a, koji je jednim tvitom uzburkao strasti među navijačima Milana…

“SMS sutra u Milanu za 100 milijuna eura. Definitivno”, napisao je, nakon čega je krenuo val navijača talijanskog kluba, a jednog od njih zanimalo je koliko je informacija istinita. Dobio je odgovor…

“99,9 posto”, uzvratio je Topalović.

Milan za Milinkovića Savića nudi 40 milijuna odmah, uz jednog ili dva igrača (Bonaventura se najčešće spominje kao dio razmjene) te dodatnih 55 milijuna sljedećeg ljeta. Na drugoj strani, stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio je nedugo nakon toga reagirao i objavio kako do bilo kakvog dogovora između Lazija i Milana nije došlo, prenosi Sosfanta.calciomercato.com.

Vrijedi spomenuti kako, prema pisanju španjolskog Don Balona, medija inače sklonog senzacijama, Ronaldo je razgovarao s upravom Juventusa i kazao kako želi da u klub uprava dovedu Sergeja Milinkovića Savića.

Milinkoviću Saviću drastično je pala cijena poslije Mundijala, ali njegovi menadžeri, kvaliteta koju posjeduje i nogometno tržište koje iz prijelaznog roka u prijelazni rok sve više “divlja” cijenama igrača, ponovno su vratili stvari na svoje mjesto, pa Lazio za srpskog nogometaša želi 120 milijuna eura, dok mu se cijena prema Transfermarktu kreće oko 90 milijuna eura. 

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 17:03