StoryEditor

NOVI TRAVNIK: Neuropsihijatar još nije pregledao Rustempašića

Piše D  /  22.02.2019., 07:02h

Vještačenje auta

Potvrdila nam je ovu informaciju njegova advokatica Branka Praljak, koja ga je prekjučer posjetila u Kaznenopopravnom zavodu u Busovači, gdje je pritvoren već dva i po mjeseca.

Teška prometna nesreća dogodila se 7. prosinca oko 20.30 sati kada je Rustempašić udario ženu i četvero djece dok su se kretali trotoarom.

Utvrđeno je da je Rustempašić u trenutku nesreće imao više od tri promila alkohola u krvi. Istraga koju vodi Tužiteljstvo Srednjobosanske županije još traje, a u tijeku su vještačenja koja se odnose na Rustempašićevo vozilo.

Ima posjete

– Neuropsihijatar nije dolazio. Da jeste, ja bih znala, a i Rustempašić bi mi javio. Njemu je pritvor i dalje na snazi. A hoće li tužitelji utvrđivati je li u trenutku nesreće bio u stanju uračunljivosti, vidjet ćemo. Uglavnom, u vezi s tim nitko nije dolazio – kaže Praljak.

Potvrdila nam je da Rustempašića u pritvoru posjećuju članovi obitelji, ali nam nije mogla otkriti u kakvom je on stanju, s obzirom na ranije informacije da je on i liječeni narkoman.

Rustempašiću stalno dolaze majka  i brat. Naravno, redovno ga u pritvoru posjećuju i supruga i sin, otkrila nam je advokatica Praljak

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 23:30