StoryEditor

Nina Badrić ljubi livanjskog poduzetnika?

Piše D  /  22.05.2018., 01:05h

Naime, ako je vjerovati gradskim kuloarima, pjevačica odnedavno ljubi tajnovitog livanjskog poduzetnika Tina Bralu. Nina je sa šarmantnim muškarcem prošlog tjedna viđena na večeri u zagrebačkom restoranu, a par je zajedno uživao i na Maldivima, prenosi RTL Exkluziv.

‘‘Život je ipak da se živi između četiri zida, a sreća je ipak da se u njoj uživa, a ne priča na sva zvona‘‘, kaže tajnovito pjevačica koja je ipak otkrila kakve kriterije mora zadovoljiti njezin muškarac.

‘‘Meni je odanost najseksi. Muškarac koji je pripadan, isto kao i žena koja je pripadna jednom odnosu, koji je vjeran u svakom pogledu. Mislim da je to doista izvedivo. Nebitno mi je da li je muškarac stariji mlađi, deblji mršaviji, ćelav, ćosav, čupav‘‘, otkrila je o svom izboru partnera.

Nina, koja je nakon razvoda od Bernarda Krasnića nerado govorila o privatnom životu, kaže kako danas ima samo jedno pravilo.

‘‘Nekako završim baš s tim za koga sam rekla ‘s njim nikada‘, tako da više ne govorim tu rečenicu i mislim da me život može iznenaditi‘‘, ispričala je lijepa Nina.

A mi se nadamo da će je ovaj put iznenaditi samo pozitivno, onako kako i zaslužuje.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 03:50