StoryEditor

​Nevenko Herceg obišao škole u Neumu

Piše D  /  03.10.2018., 05:10h

"Osnovnu školu kardinala Stepinca i Srednju školu u Neumu, koje su smještene u zajedničkoj školskoj zgradi, Vlada je obnovila u sklopu Projekta energetske učinkovitosti. Korak po korak, sve smo bliže ostvarenju zadanoga cilja – obnovi svih javnih objekata u Županiji", rekao je tom prigodom Herceg.

Dodao je kako je kroz Projekt energetske učinkovitosti Vlada obnovila preko dvadeset školskih zgrada i športskih dvorana, iako su jedinice lokalne samouprave njihovi vlasnici, što ukazuje na to da je Vlada uistinu Vlada cijele Županije.

"U svakoj našoj općini podupiremo značajne infrastrukturne i druge projekte. Pored obnove škola, u općini Neum istaknut ću projekte sufinanciranja regionalnog odvodnog sustava Komarna-Neum-Mljetski kanal, regionalnog vodovoda Gabela-Svitava-Neum i izgradnje nove šetnice", kazao je Herceg.

Ravnateljice neumskih škola Kristina Pavlović i Vera Konjevod zahvalile su Hercegu i Vladi HNŽ jer su prepoznali potrebu obnove dotrajale školske zgrade koja je, nakon obnove, zasjala novim sjajem na dobrobit učenika i prosvjetnih djelatnika, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 20:25