StoryEditor

Nesretni Vrsaljko ponovno operiran

Piše D  /  10.10.2020., 01:10h

"Podvrgnuo se artroskopskoj resekciji (odstranjivanju) ožiljaka na lijevom koljenu. Odmah će početi s fazom oporavka uz fizioterapeutski tretman", priopćio je klub.

U Atléticu objašnjavaju kako je riječ o rutinskoj intervenciji koja je dio oporavka tog koljena, no odbili su dati procjenu kada bi se mogao priključiti suigračima na grupnom treningu.

Vrsaljko je zbog problema s lijevim koljenom posljednji nastup za Hrvatsku imao u studenome 2018. godine kada je morao napustiti travnjak u Londonu tijekom utakmice s Engleskom. U veljači 2019. operirao je koljeno u Belgiji, a početkom ove godine priključio se Atléticu za kojeg je upisao posljednji nastup 11. ožujka protiv Liverpoola u Ligi prvaka.

U Madridu je 21. svibnja obavio također lakši operacijski zahtvat kojim mu je odstranjen dio materijala nastalog operacijom u Belgiji. Premda je taj zahvat također trebao biti rutinski, oporavak se zakomplicirao pa Vrsljako u lipnju i srpnju nije trenirao s momčadi, a u kolovozu je bio zaražen koronavirusom, pa je Atlético završio sezonu bez njega.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 06:11