StoryEditor

Navijač Dinama brutalno pretučen ispred stadiona Poljud

Piše D  /  05.03.2020., 12:03h

Mladić (24) je pretučen nakon utakmice Hajduk-Dinamo u srijedu navečer. Neslužbeno se doznaje da se radi o Dinamovom navijaču koji je zadobio teške ozljede, krvarenje oka.

- Sinoć oko 20.55 sati, po završetku nogometne utakmice i napuštanja stadiona Poljud u Splitu u ulici VIII Mediteranskih igara, za sada nepoznata osoba udarila je 24-godišnjaka u predjelu glave. Zadobio je tešku tjelesnu ozljedu oka, te je hospitaliziran u splitskoj bolnici. U tijeku je kriminalističko istraživanje - javlja splitska policija.

Dinamo je na Poljudu slavio 2:0, a splitska policija je u srijedu navečer prije, za vrijeme i nakon održavanja utakmice na Poljudu privela 31 čovjeka. Privedeni su uglavnom zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima i prekršaja protiv javnog reda i mira, a među njima su bila trojica kod kojih je policija pronašla pirotehnička sredstva.

"Za vrijeme i nakon javnog okupljanja nisu zabilježeni značajniji negativni sigurnosni događaji, kao ni uništenja imovine", izvijestili su iz policije. Splitski su policajci gostujuće navijače pratili do Poljuda.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 21:34