StoryEditor
sarajevo

Nakon imenovanja: Veleposlanik SAD Michael Murphy posjetio Borjanu Krišto

Piše fena  /  25.01.2023., 17:46h

Predsjedateljica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Borjana Krišto susrela se danas u Sarajevu s veleposlanikom Sjedinjenih Američkih Država u BiH Michaelom Murphyjem, a na prvom bilateralnom sastanku predsjedateljice Krišto nakon uspostave novog saziva Vijeća ministara razgovaralo se o trenutačnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini i prioritetima rada novog saziva Vijeća ministara BiH.

- Predsjedateljica Krišto je istaknula privrženost Vijeća ministara BiH reformskim procesima i euroatlantskim integracijama naše zemlje, ističući važnim reforme koje predstoje na tom putu - navodi se. 

Također, zahvalila je veleposlaniku Murphyju i SAD-u za kontinuiranu potporu Bosni i Hercegovini te dodala da će nastojati, osobnim angažmanom na dužnosti koju obnaša, produbiti suradnju i prijateljske veze dviju država.

- Veleposlanik Murphy je, na koncu sastanka, čestitao predsjedateljici Krišto imenovanje te zaželio sreću u radu, uz uvjerenje u daljnje osnaživanje odnosa Sjedinjenih Američkih Država i Bosne i Hercegovine - saopćeno je iz Službe za informiranje Vijeća ministara BiH. 

Dnevnik.ba

05. veljača 2023 00:02