StoryEditor
fusion festival

Najava nastupa Petra Graše u Splitu nasmijala posjetitelje: "Bože daj..."

Piše desk  /  24.07.2022., 09:51h

Druga večer Fusion festivala napunila je Park mladeži, a nastup Petra Graše privukao je najviše pažnje.

Grašo je najavljen humorističnim skečom i pjesmom "Bože daj da na jedan dan budem Petar Grašo", što je nasmijalo publiku koja je pjevača zatim dočekala s ovacijama. Dobro raspoloženi Grašo zatim je na Parku mladeži izveo svoje najveće hitove te zagrijao atmosferu za Houra grupu i Dalmatino koji su nastupali nakon njega.

Grašo je nakon nastupa s ostalim izvođačima davao izjave za medije te se odmah osvrnuo na rođenje kćerkice. "Da vas preduhitrim s pitanjem - sve je dobro, svi smo sretni, živi i zdravi", prenosi Index magazin.

Drugog dana Fusion festivala nastupili su još i Gibonni, Doris Dragović, Jelena Rozga, Tonči Huljić te Nina Badrić. Posjetitelja je bilo mnogo više nego prve večeri kad su među izvođačima bili Sara Jo, Gazda Paja, Nucci, Voyage...

"Prvi put u povijesti u Splitu će se okupiti toliko najtraženijih izvođača iz zemlje i regije, njih 20, i to u produkcijskim uvjetima u kojima ih još nikada nismo vidjeli. Dočekat će ih, između ostalog, veličanstvena pozornica visoka 20, a široka 70 metara", najavljivali su organizatori.

"Izvođači su uzbuđeni, ali mislim da će sve biti točno onako kako treba biti. Nismo mi ništa manje vrijedni od ostalih izvođača u svijetu, mislim da će to biti na jednakoj razini pa i boljoj, jer te su pjesme često bolje od svjetskih", rekao je ranije umjetnički direktor festivala Ivan Huljić.

"Izvođači prve večeri su bili i još uvijek jesu prvi na YouTube trendingu, streaming servisima, generalno su najslušaniji. Ljudi koji će druge večeri izaći na binu, znači prvih pet na lineupu su najslušaniji i 'najvrćeniji' zadnjih 15 godina. Nakon njih izlaze izvođači koji trenutno pune sve gdje se pojave. Mislim da je publika sama izabrala, mi smo samo… Nismo ih doveli, oni su bili tu", dodao je još.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 23:14