StoryEditor

Nagrada za informaciju o Gačiću je 900 KM?

Piše D  /  11.02.2019., 02:02h

Visina nagrade za informacije o Edinu Gačiću iznosi 900 KM, objavila je TV1.

Naime, na hitnoj sjednici Vlade Župaije Sarajevo odlučeno je da će biti nagrađen onaj tko bude dao točne informacije vezane za lokaciju ubojice za kojim se traga već osam dana.

Ministar unutarnjih poslova Županije Sarajevo Admir Katica nalazi se zajedno s policijskim snagama na terenu u Hadžićima.

Istaknuo je da je u Županiju Sarajevo danas kao ispomoć došlo 130 policajaca iz drugih županija, kako bi pomogli da se ubojica njihovog kolege što prije pronađe, a sigurnost u ŽS-u pojača. 

Na izvanrednoj sjednici je Vlada Županije Sarajevo obećala tim policajcima osigurati financijsku i materijalnu pomoć. 

‘‘Na terenu je trenutno oko 1.200 policijskih službenika, jer je potrebno da se tijekom ovih dana na području Županije Sarajevo građani osjećaju sigurno, da imamo njihovo povećano prisutvo na mjestima javnog okupljanja, kod škola, vrtića, kao i  na svim mjestima koje smo mi kao MUP i Vlada dužni sigurnosno pokriti‘‘, poručio je županijski ministar Katica. 

Najavio je da će, ukoliko te policijske snage ne budu dostatne, tražiti da im Predsjedništvo Bosne i Hercegovine na raspolaganje stavi i Oružane snage BiH.  

Rečeno je kako sve sve čini da se ubojica policajca Mahira Begića što prije pronađe i privede, priopćeno je iz Press-službe ŽS-a.  

Edin Gačić osumnjičen je za ubojstvo policajca FUP-a Mahira Begića na području Suhodola kod Tarčina u večernjim satima 9. veljače, a policija za njim traga od prošlog ponedjeljka zbog ubojstva Sauda Sultanića u Podorašcu kod Konjica. - 

Dnevnik.ba

18. svibanj 2024 07:11