StoryEditor
celebrity

Na koncertu Senidah bačen suzavac, publika evakuirana u panici

Piše desk  /  03.04.2022., 20:32h
Pjevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, sinoć je pjevala u Düsseldorfu, a tijekom njezinog koncerta došlo je do neočekivanog incidenta.

Tijekom koncerta nepoznata osoba bacila je iznenada suzavac, zbog čega je nastao kaos u publici, a brojni gledatelji su, uz viku i paniku, pohrlili ka izlazu. Pjevačica je morala prekinuti nastup u krcatom klubu, a na snimci se vidi da ona govori na mikrofon o tome i provjerava je li sve u redu, prenosi Index.hr.

"Jeste li ok? Stop, stop, stop", vikala je te potom upitala može li nastaviti s nastupom. Na snimci se također vidi kako posjetitelji u koloni izlaze iz kluba te stoje ispred. Senidah je nedugo poslije toga na svom Instagram storyju objavila fotografiju iz aviona i zahvalila je gradu na gostoprimstvu.

Ovo nije prvi put da je bačen suzavac na Senidinom nastupu. Prije nekoliko mjeseci također je došlo do incidenta u klubu u Prnjavoru, gdje je ona morala pobjeći na sporedni izlaz jer je suzavac bio bačen na pozornicu. Također, dobivala je brojne prijetnje od nepoznatih ljudi zbog čega jedno vrijeme nije javno isticala svoja kretanja.

Dnevnik.ba

03. svibanj 2024 21:37