StoryEditor

Muškarca je zemlja zatrpala u rupi dubokoj četiri metra: Bilo je opasno čak i za vatrogasce

Piše D  /  15.05.2021., 07:05h

U subotu, oko 13 sati, na Pantovčaku, u Ulici Goljak, u Zagrebu došlo je do tragične nesreće u kojoj je život izgubio zasad nepoznati muškarac.

Do nesreće je došlo tijekom građevinskih radova. Muškarca, koji je radio na terenu, zatrpala je zemlja. Kopali su, kako doznaju 24sata.hr, kanal u navedenoj ulici. Zagrebački vatrogasci su oko 13 sati dobili dojavu o nesreći, u kojoj im je javljeno da je radnika zatrpala zemlja. Krenuli su na intervenciju s petnaest vatrogasaca i tri vozila.

Teren je, kako doznaju, bio vrlo trusan i opasan čak i za vatrogasce. Ogradili su mjesto nesreće s obje strane ulice te preusmjeravali promet i prolaznike na obilazne pravce.

Susjedi s kojima su razgovarali kažu kako nisu vidjeli nesreću, ali kažu da već neko vrijeme traju radovi na toj dionici. Oko 14.20 sati vatrogasci su izvukli tijelo nesretnog čovjeka, a na teren je stigla policija i obavila očevid s prisutnima, vjerojatno radnicima na istom poslu.

Kako neslužbeno doznaju 24sata, kanal, odnosno rupa u kojoj je čovjek zatrpan, bila je duboka oko 3,80 metara, a vatrogasci su morali postaviti potporne daske kako bi se spustili po tijelo i izvukli ga.

Koristili su i štemericu za beton kako bi brže i lakše razbili teške i velike grude zemlje koje su zatrpale čovjeka. Više informacija o uzroku koji je doveo do ove nesreće bit će nakon obavljenog policijskog očevida, pišu 24sata.hr.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 18:38