StoryEditor
potraga za matejem

MUP Srbije se oglasio o Mateju: "Zadnjih 48 sati pretražujemo veliki otok na ušću"

Piše desk  /  26.01.2022., 17:28h
MUP Srbije se oglasio o pozdrazi za 27-godišnjim Splićaninom Matejem Perišem koji je nestao prije gotovo mjesec dana u Beogradu. Objavlili su kako su u posljednja dva dana intenzivno pretraživali veliki otok na ušću Save u Dunav.

"Pripadnici Policijske brigade, Policijske ispostave za sigurnost na rijekama i Uprave kriminalističke policije, Policijske uprave za grad Beograd u posljednjih 48 sati obavili su terensku pretragu Velikog ratnog otoka paralelno s hotelom Jugoslavija do Galijske bare.

Srpska policija maksimalno je angažirana, poduzima sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti i ne odustaje od potrage za Matejem Perišem. U potragu su, uz pripadnike Policijske uprave za grad Beograd, uključeni pripadnici Žandarmerije, kao i policijskih uprava Pančevo, Smederevo i Požarevac, a preko Interpola obaveštene su i policije zemalja u okruženju", stoji u priopćenju srpskog MUP-a. 

Na snimkama i fotografijama koje je objavila policija Srbije vide se policajci od kojih su neki s psima te pripadnici žandarmerije. 

"Ne gubim nadu da mi je sin živ. Oprostite, ali ja sam roditelj... Svjestan sam da je mnogo dana prošlo i spreman na svaki scenario. Želim samo znati istinu u vezi Mateja, ma kakva ona bila", rekao je kratko za Telegraf.rs Matejev otac Nenad Periš. 

Dnevnik.ba

14. svibanj 2024 22:52