StoryEditor
najmodernija tehnologija

MUP RS predstavio novo borbeno vozilo “Vihor”

Piše desk  /  28.09.2022., 14:18h

Ministar unutarnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izrazio je zadovoljstvo što je za kratko vrijeme, svega šest mjeseci, uspješno realiziran ovaj zadatak

U Republici Srpskoj je danas kompanija Tehnički remont iz Bratunca u tvorničkom krugu predstavila novo, suvremeno opremljeno lako borbeno vozilo "vihor", s ugrađenom najmodernijom svjetskom tehnologijom.

Vlasnik ove kompanije Slaven Ristić rekao je da je vozilo “vihor” rezultat kontinuiranog rada, investiranja, stručnosti i praćenja suvremenih svjetskih dostignuća u ovoj oblasti.

Istaknuo je da je riječ o lakom, veoma brzom taktičkom vozilu s izuzetnim manevarskim osobinama.

Ministar unutarnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izrazio je zadovoljstvo što je za kratko vrijeme, svega šest mjeseci, uspješno realiziran ovaj zadatak, piše RTRS.

“Ideja Ministarstva realizirana je u Tehničkom remontu uspješno, pa je nastalo ovo vozilo izuzetnih osobina. Ovo je nakon ‘despota’ drugo borbeno vozilo proizvedeno u bratunačkom Tehničkom remontu i bit će sigurno ponos i MUP-a Republike Srpske i Tehničkog remonta, kao i svih koji odluče da ga kupe”, poručio je Lukač.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 02:42