StoryEditor

Mrzi li Ronaldo Mandžukića? Pogledajte što je govorio o njemu

Piše D  /  28.04.2020., 10:04h

Alvise Cagnazzo, dopisnik engleskog Daily Maila iz Italije, nedavno je objavio tekst u kojem je tvrdio da je Cristiano Ronaldo bio ljubomoran na našeg Marija Mandžukića dok su zajedno igrali u Juventusu.

"Cristiano Ronaldo patio je uz karizmatičnog Marija Mandžukića, bio je u njegovoj sjeni. Hrvat je imao strateško mjesto u svlačionici, bio je na tronu s kojeg je govorio suigračima, a oni su ga slušali. Nakon što je Mario izguran iz momčadi, Ronaldu se otvorila prilika i postao je vođa, prenosi Večernji.hr.

Uz povratnika Buffona te Chiellinija, to je sada i Ronaldo", stoji u tom tekstu. No, odnos Mandžukića i Ronalda na terenu bio je sjajan o čemu su često pisale talijanske novine. Borbeni Mandžo bio je od velike koristi Portugalcu, ali ga je Juventus svejedno gurnuo u stranu, a onda prodao.

Po mnogima način na koji je to napravljeno nije dostojan velikog kluba. A pogledamo li i izjave koje je Ronaldo davao, vidjet ćemo da ga je dosta cijenio.

- Ovdje smo svi momčad za razliku od nekih klubova u kojima se neki igrači osjećaju većima od drugih. Ako Mandžukić je zabije, opet je sretan zbog onoga kome je to uspjelo. To je drugačije nego što je bilo u Realu - rekao je Ronaldo nakon dolaska u Juventus.

Dok je Juventus bio na turneji u Kini, kamere su uhvatile Hrvata i Portugalca kako nešto komentiraju i umiru od smijeha.

Čini se i da je Mandžukić jako cijeni čovjeka koji je u proteklih 15-ak godina obilježio svjetski nogomet.

- Kada je Ronaldo, odmah sam znao da ćemo se odlično slagati. Brzo smo ‘kliknuli‘, igrali smo puno puta jedan protiv drugog i poštujemo. Drago mi je što smo suigrači. On je sjajan igrač, veliki je radnik i nije bilo teško prilagoditi se njemu - rekao je svojedobno Mandžukić. Bivši vatreni ranije je govorio da se iznenadio koliko je Ronaldo jednostavan i da je sasvim običan čovjek unatoč svemu što je postigao.

A nakon što je potpisao za katarski Al Duhail, Mandžo je izjavio:

- Uživao sam igrati s Ronaldo. Savršeno smo se razumjeli.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 01:43