StoryEditor

Mostov ‘Pokret ostanka‘ - ‘Ovo je zemlja naša i naše djece‘

Piše D  /  05.05.2018., 04:05h

U priopćenju s konvencije Most navodi da se inicijative odnose na područja demografije, pravosuđa, javne uprave, energetike, poduzetništva, poljoprivrede i zdravstva, prenosi HRT.

Konvenciju je vodio politički tajnik Mosta Nikola Grmoja, a skupina stručnjaka iz Mosta predstavila je inicijative i zakonske prijedloge iz područja koje mnogi građani koji odlaze iz Hrvatske navode kao presudne za njihovu odluku. Neki zakonski prijedlozi su već u saborskoj proceduri.

"Pokazali da se i u politici može imati obraz, bez obzira na cijenu. Ostali svoji i sa željom da Hrvatsku učinimo zemljom u kojoj svatko ima ista prava i mogućnosti. Ne želimo da ovo bude zemlja samo 200 bogatih koji imaju pravo na sinkope. Ovo je zemlja i moja i vaša i naše djece, a ne samo njihova. Kažu da nije moguće promijeniti stvari. Nije točno. Svatko od nas kad dođu izbori ima mogućnost svojim glasom promijeniti političku scenu Hrvatske. Da vaši najmiliji ne trebaju odlaziti u inozemstvo kako bi im bilo bolje. Da imaju pravo ostati tu. Svatko od nas za sebe treba odlučiti da se želi boriti za takvu državu. Jer ovo je jedina borba koja ima smisla, ako gledamo budućnost idućih generacija", rekao je Božo Petrov.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 07:35