StoryEditor

​MONSTRUOZNO: Supruzi sjekirom odsjekao obje ruke misleći da ga vara

Piše D  /  14.12.2017., 11:12h

Dmitri Grašiov (26) svoju je ženu Margaritu odveo u šumu gdje ju je sjekirom udarao po prstima kako bi od nje iznudio priznanje. Ona je njegove opužbe negirala nakon čega joj je, kaže ruska policija, odsjekao ruke.

U šoku ju je zatim, okrvavljenu i bez svijesti, odvezao u bolnicu i sam se predao policiji. Liječnici su obavili kompliciranu operaciju koja je trajala čak 9 sati, ali uspjeli su spasiti samo lijevu stranu jer je desna ruka bila totalno uništena.

Nasilnika je policija zadržala u pritvoru do suđenja, a ruski mediji prozvali su ga “Otelom sa sjekirom”.

Par je u braku pet godina i ima dva sina od tri i četiri godine. Prije napada Dmitri je čak tražio da žena ide na detektor laži na šta je i pristala ali on se nije mogao kontrolirati.

Prijatelji para kažu kako su bili bliska porodica puna ljubavi, a Margaritina kolegica s posla rekla je kako nije primijetila da se u bračnom odnosu naziru problemi. Drugi prijatelji tvrde kako je mlada žena htjela podnijeti zahtjev za razvod. Čak je navodno i prijavila supruga zbog nasilja,ali policija je s njim samo obavila razgovor.

– S operacijom smo počeli u 18.50 sati, a završili tek u 3.50 sati ujutro. Nadamo se dobrom ishodu jer je velik tim liječnika radio na spašavanju ruke. Slučaj je šokirao i nas ljekare, ovakvo nešto ne može napraviti normalan čovjek – rekao je za ruske medije jedan od liječnika, prenosi Mirror.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 00:59