StoryEditor

‘Modrić ne sagorijeva. Hrvati se bore i nikad ne spuštaju oružje!‘

Piše D  /  24.06.2021., 10:06h

Španjolska reprezentacija je u raspletu skupine E razbila Slovačku 5-0 i osigurala plasman u osminu finala Europskog prvenstva gdje ju čeka Hrvatska, prenose 24sata.hr.

‘Vatreni‘ će igrati protiv ‘furije‘ 28. lipnja na stadionu Parken u Kopenhagenu od 18 sati, a španjolski mediji su ovoga puta, osim pohvala Modriću, rekli što misle hrvatskoj reprezentaciji.

"Hrvatsku ponovo predvodi nesagorivi Luka Modrić koji se pokazao od vitalne važnosti onda kada je to bilo najpotrebnije. U trećem kolu Eura protiv Škotske, viceprvacima svijeta Luka je postao putovnica za osminu finala, piše Marca pa nastavlja:

"Modrić, Perišić, Lovren, Vida i Kovačić s Dalićem na čelu su već imali istaknutu ulogu na Svjetskom prvenstvu, a njihova snaga je borba i nikad ne spuštaju oružje. Njegova igra vrti se oko Modrića koji razigrava momčad duboko iz veznog reda i neprestano drži loptu u pokretu."

Španjolci su se prisjetili i velike pobjede Hrvatske na Europskom prvenstvu 2016. godine  kada su ‘vatreni‘ slavili 2-1 i osvojili prvo mjesto u skupini. 

"Pobjeda hrvatske reprezentacije dovela je Španjolsku do ispadanja nakon poraza od Italije. U Ligi nacija Španjolska je svladala Hrvatsku u Elcheu dok je Hrvatska slavila u Zagrebu", piše Marca. 

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 09:28