StoryEditor

Mladu Vojvođanku ubio dečko na novogodišnjem putovanju

Piše D  /  04.01.2018., 11:01h

Mladi par iz Vojvodine u Segedin je, kako doznaje Blic, otputovao na doček Nove godine, ali je prvog dana 2018. godine između njih došlo do sukoba koji se završio ubojstvom i pokušajem samoubojstva.

Ubio djevojku pa se pokušao ubiti

“Oko podneva u Saćmazi ulici, u stanu jedne višekatnice, došlo je do verbalnog sukoba muškarca i djevojke. Sukob je kulminirao, djevojka je teško ozlijeđena i podlegla je ozljedama. Nakon toga muškarac se pokušao ubiti, ali je ipak pozvao hitnu pomoć koja je konstatirala smrt mlade djevojke, dok se on nalazi u bolničkom pritvoru i protiv njega će biti podnesena krivična prijava”, izjavio je za mađarske medije Kristijan Hubert, policijski glasnogovornik.

Mađarski mediji objavili su da se ubojstvo dogodilo u stanu, iako su mladić i djevojka svađu započeli ranije ispred zgrade. Razlog svađe i napada na djevojku navodno je bila ljubomora ubojice.

U selu Čantavir kod Subotice, odakle je ubijena Blanka, vlada muk, a mještani su u šoku. Za tragediju su saznali iz medija, a za Blanku kažu da je bila izuzetno lijepa djevojka i da je ovo ogromna tragedija za njenu obitelj , ali i obitelj Čanadija.

U obiteljskoj kući Kumeveševih sjatila se rodbina da izjavi izrazi sućut neutješnoj obitelji, roditeljima i sestri. Blankina obitelj nije imala snage govoriti o tragediji.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 00:46