StoryEditor
banja luka

Ministar prometa i komunikacija BiH izgubio torbicu s 20 tisuća eura

Piše desk  /  07.03.2022., 12:45h
Ministar prometa i komunikacija BiH Vojin Mitrović izgubio je u četvrtak u Banjoj Luci torbicu s osobnim dokumentima, platnim karticama i 20.000 eura, saznaje portal Insajder.in.

Mitrović je potvrdio za ovaj portal da je torbicu s novcem i osobnim dokumentima zaboravio u ugostiteljskom objektu Veliki Gatsby , ističući da se "jednostavno tako htjelo".

"Trebao sam ići za Beograd da dam kaparu za stan i iz tog razloga sam kod sebe imao 20.000 eura, inače nikada ne nosim previše gotovine, a kamoli toliko. Imao sam i veliku torbu i dao sam je vozaču, a mala torbica u kojoj je bio taj novac, moji i suprugini dokumenti, diplomatska putovnica i sve platne kartice ostala je na stolu", pojasnio je ministar.

Dodao je da obično plaća karticom, ali tada je izvadio gotovinu iz džepa i platio, a torbica je ostala.

"Tek kasnije, kada smo već bili u automobilu, primijetio sam da nema torbice i odmah smo se vratili, ali torbice nije bilo. Prijavio sam sve policiji, oni su valjda pregledali nadzorne kamere, ali nisam dobio informacije jesu li na kamerama vidjeli što se dogodilo s torbicom. Što da radim, dogodilo se to što se dogodilo, nadam se da će policija pronaći lopova, ali nisam optimist", kaže Mitrović.

Iz MUP-a RS-a potvrđeno je za da je "osoba V.M. prijavila da je u četvrtak, 3. ožujka, u jednom ugostiteljskom objektu u Banjoj Luci zaboravila torbicu s osobnim stvarima i novcem i da se poduzimaju operativne mjere i radnje da se pronađu nestale stvari".

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 09:01