StoryEditor

Milijan Brkić prisjetio se branitelja koji su dali živote za Lijepu našu

Piše D  /  01.05.2019., 07:05h

"Na 24. obljetnicu veličanstvene vojno-redarstvene operacije "Bljesak" s dubokim poštovanjem i zahvalom prisjećamo se svih branitelja, koji su dali svoje živote za slobodnu i neovisnu Lijepu našu. Sjetimo se svih onih koji su slijedili svoje snove i puna srca borili se za Hrvatsku kakvu su oni sanjali. Sjetimo se i žrtve članova njihovih obitelji, koje i danas tragaju za svojim najmilijima.

Ti mladi ljudi nisu žalili ničega boreći se i čuvajući jedni druge,žrtvovali su se za SVOJU ZEMLJU i za SVOJ NAROD. Danas je vrijeme kada se moramo boriti još više i još jače zbog nedosanjanih snova naših PRADJEDOVA, DJEDOVA i OČEVA o neovisnoj Republici Hrvatskoj. Naša je dužnost i trajna obveza nikada ne zaboraviti žrtvu hrvatskih branitelja i učiniti sve da se njihova bezuvjetna ljubav prema Domovini prenese i mladim generacijama, koje su naša budućnost i koje trebaju nastaviti njihov put za ponosnu, bolju i jaču Hrvatsku.

Neka nam veličina vojno-redarstvene operacije "Bljesak" bude pokazatelj u svjetliju budućnost svih nas te neka nas podsjeti na stihove Antuna Gustava Matoša:  ‘Majko, audiant reges! Regnum regno non praescribit leges‘ I DOK JE SRCA, BIT ĆE I KROACIJE", napisao je Brkić u statusu. 

Za one koji ne znaju, podsjetnik da je Brkić aktivno sudjelovao u akciji ‘Bljesak‘ u kojoj je i ranjen, prenosi Direktno.hr.

Dnevnik.ba

27. travanj 2024 11:04