StoryEditor
hrvatski predsjednik

Milanovićeva objava: "Krenite i maknite Plenkovića i njegove jatake"

Piše desk  /  13.04.2024., 10:53h

Predsjednik Republike Zoran Milanović oglasio se na Facebooku te pozvao na "oslobađanje institucija" i naglasio je da je on već na tom putu i da je u tom zadatku izašao iz svoje zone komfora.

Predsjednik je izravno pozvao da građani glasuju protiv HDZ-a što je u potpunosti protiv uloge predsjednika koji ne smije biti član političke stranke i u stranačkoj politici bi trebao biti nepristran, odnosno ne bi smio davati ovakve izjave dok je na službenoj funkciji.

"Kao Predsjednik hrvatske Republike bio sam brana potpunoj okupaciji ne samo diplomacije, vojske i tajnih službi, nego i hrvatskog društva. Govorio sam i ukazivao na sve nepravde i lopovluke, na kršenja Ustava i zakona. Obrana institucija više nije dovoljna, moramo ih osloboditi. Svi zajedno. Ja sam izašao iz zone komfora i krenuo.

Krenite i vi! Nemojte više dopuštati da nam otimaju budućnost i smiju nam se u lice. Ovo je naša zemlja, najbolja i jedina koju imamo. Zemlja za koju se vrijedi boriti. Prvi korak je micanje Plenkovića i njegovih jataka s vlasti. Drugi korak je Vlada nacionalnog spasa. Zato izađimo i glasujmo za one koji obećaju da neće nikada ići s Plenkovićem i HDZ-om", napisao je Milanović.

Dnevnik.ba

21. rujan 2024 02:59