StoryEditor

Milanović: "Neki jazavac piše tvitove premijeru". Vlada: "Kakvi tvitovi? Ili laže ili halucinira!"

Piše D  /  29.07.2020., 03:07h

Predsjednik Zoran Milanović u Rijeci je odgovorio na prozivke premijera Andreja Plenkovića da je njemu dosadno na funkciji predsjednika.

- Nije kritizirao mene, nego funkciju, koliko razumijem hrvatski, rekao je da je to sudbina posla, nije moja krivnja no činjenica je, bilo mi dosadno ili ne, tko piše takve poruke na Twitteru, da se jako dosađuje - rekao je predsjednik. 

- Ne mogu reći da se on dosađuje, no ljudi koju šalju tvitove su čudni. Pet puta smo razgovarali o tome, posljednji puta kada je bio kod mene za mandat - zaključio je Milanović.

- Ponavljam, bit ću grintavac, davno sam prošao stvari kroz koje on prolazi, možda ga to frustrira - dodao je.

- Plenkovićev posao je ozbiljniji, i ja sam bio premijer, ne mogu vjerovati da bi on napisao takvu glupost na Twitteru, nego vjerojatno neki jazavac iz njegovog ureda. I mene živcira što moram stajati na plus 30 i nositi odijelo, to dolazi s poslom. Nemaš pravo da te živcira -  rekao je Milanović.

Vlada je nakon toga reagirala jer im nije jasno na koji tweet Milanović misli:

- S obzirom na brojne medijske upite “Na koji to kasnonoćni tvit misli predsjednik Republike”, pregledali smo premijerove tvitove u proteklom razdoblju kako bi provjerili je li tvitano išta u kasnonoćne sate usmjereno protiv predsjednika Republike. Jedino što nakon tog pregleda možemo zaključiti je da predsjednik Republike ili laže ili halucinira. Sasvim sigurno se jako puno dosađuje na funkciji pa izmišlja - poručuju iz Vlade za Jutarnji list.

Dnevnik.ba

27. svibanj 2022 21:29